همه چیز درباره قیرگونی ساختمانی
قیرگونی ساختمانی چیست؟ جنس قیرگونی ساختمانی چیست؟ چرا باید ساختمان را قیرگونی کنیم؟ از قیرگونی برای کدام قسمت های خانه می توانیم استفاده کنیم؟ یکی از روش های قدیمی عایق کاری ساختمان ها ، قیرگونی است. از قیرگونی برای عایق کاری قسمت های مختلف ساختمان از جمله پی سازی، پای ستون های فلزی، سرویس های بهداشتی، حمام، آشپزخانه و پشت بام استفاده می شود. برای انجام عملیات قیرگونی ساختمان نیاز به قیر و گونی هست. در این کار گونی در میان لایه های قیر قرار داده می شود که باعث دوام و انسجام قیرگونی می شود. این روش عایق کاری مزایایی از جمله آسانی اجرا، ارزان تر بودن، در دسترس بودن و همچنین مناسب بودن اجرای آن برای قسمت ها و فضاهای کوچک دارد. اجرای قیرگونی در کرج همانند دیگر کلان شهرها توسط شرکت های مختلفی انجام می شود که نیاز است در پیدا کردن یک شرکت معتبر برای عملیات قیرگونی تحقیق و بررسی کامل صورت گیرد. در ادامه مقاله به بررسی و شرح موضوع قیرگونی ساختمان پرداخته ایم.برای مشاوره قیرگونی و ایزوگام ساختمان و اطلاع از قیمت نصب ایزوگام در کرج با شماره های درج شده در سایت تماس حاصل فرمایید.
قیرگونی در واقع نوعی از روش های عایق کاری قسمت های مختلف ساختمان است که برای اجرای این روش به مصالحی از جمله قیر و گونی نیاز است. برای تثبیت و صاف کردن سطح قیر از گونی استفاده می شود. قیرگونی ساختمان به دو روش تک لایه یا دو لایه انجام می شود. لایه های قیرگونی نباید ضخامتی بیش از 2 تا 3 سانتی متر داشته باشد. همچنین سازه ای که روی آن عملیات قیرگونی انجام می شود، باید توانایی تحمل آن را داشته باشد. اگر روی سطح آهکی یا شفته شده، قیرگونی انجام شود باعث فاسد شدن و از بین رفتن این عایق می شود. از این رو لازم بهتر است از ملات ماسه و سیمان برای زیرسازی سطح زیر قیرگونی استفاده شود.
کاربردهای قیرگونی ساختمان
عایق کاری به روش قیرگونی کاربردهای مختلفی دارد و تنها به یک قسمت از ساختمان محدود نمی شود. در زیر به انواع کاربردهای قیرگونی برای عایق کاری قسمت های مختلف ساختمان اشاره شده است:
- پی سازی و فوندانسیون ساختمان
- سقف و پشت بام ساختمان
- دیوارهای ساختمان
- سرویس بهداشتی و حمام
- دیوار و کف آشپزخانه
- کف پاسیو
- کف پارکینگ
- تراس و بالکن
مزایا و معایب قیرگونی ساختمان
در این قسمت به بررسی مزایا و معایب قیرگونی پرداخته ایم. با دانستن مزایا متوجه خواهید شد که چرا این روش با وجود قدمت زیاد همچنان از آن استفاده می شود و نیز معایبی که انجام این روش را با محدودیت روبرو می کند.
منبع: درباره قیرگونی ساختمانی بیشتر بدانیم